This search form (with id 1) does not exist!

Waarom Adele gebruik maakt van BlaBlaCar

0 2 jaar ago
BlaBlaCar VervoerVervoer

BlaBlaCar is een carpoolplatform dat bestuurders met vrije zitplaatsen in contact brengt met passagiers. Het lange wachten langs de kant van de weg met een bordje hoeft dus niet meer. BlaBlaCar vervoert per kwartaal meer dan 10 miljoen passagiers en staat zo in de wieg van een nieuw, door mensen aangedreven transportnetwerk. Door de kosten te delen is reizen met BlaBlaCar voor zowel de passagier als de bestuurder goedkoper. Adele is één van vele bestuurders bij BlaBlaCar.

Ervaring van een BlaBlaCar gebruiker

Adele is een studente uit de UK die voor haar studie het hele land doorreist. Toen Adele ging studeren om haar droom na te jagen verhuisde ze naar een universiteit ver weg van haar familie. Op en neer reizen met de trein was erg duur. Daarom maakt ze gebruik van BlaBlaCar.

Dankzij BlaBlaCar kan Adele wanneer ze wilt op visite bij haar moeder en kleine broertje. Door de kosten te delen is ze veel goedkoper uit dan wanneer ze met het openbaar vervoer moet reizen. Hierdoor kan ze vaker op bezoek bij haar familie. Daarnaast leert ze veel nieuwe mensen kennen van over de hele wereld en is de reis ook nog eens een stuk gezelliger.

 

Bekijk de video van Adele via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.