This search form (with id 1) does not exist!

Subsidie kennis ondersteuning Nieuwe Mobiliteit

0 2 jaar ago
Subsidie

Voor heel veel kan je tegenwoordig een subsidie aanvragen. Subsidie is een tegemoetkoming in kosten, dus dat houdt in dat het een uitkering is die gegeven wordt. Het is overigens mogelijk om zo ook subsidie aan te vragen voor kennis en ondersteuning Nieuwe Mobiliteit.

Voorwaarden voor het aanvragen van subsidie Nieuwe Mobiliteit

Iedereen kan de subsidie voor kennis ondersteuning nieuwe mobiliteit aanvragen. Wel is het zo dat diegene die deze subsidie wil aanvragen een plan in gedachten moet hebben om Nieuwe Mobiliteit in Overijssel te realiseren. Daarnaast heeft de subsidieaanvrager hulp nodig bij het opstellen van de businesscase. De deskundige die hierbij helpt moet ervaring hebben met het opstellen van een businessscase of over mobiliteit. Je geeft een verwijzing naar twee referentieprojecten van de deskundige.

Aanvragen

Het formulier is aan te vragen via het aanvraagformulier Kennis en ondersteuning Nieuwe Mobiliteit Overijssel. De aanvraagformulieren zijn digitaal aan te vragen. Je kan hiervoor inloggen, maar dat is niet verplicht. Je kan inloggen met DigiD (voor particulieren) of met eHerkenning (voor medewerkers  van organisaties met eHerkenning). Het voordeel van inloggen is wel dat u het formulier niet per se in een keer hoeft in te vullen en meteen hoeft te versturen. Je kan het formulier dan tussentijds opslaan en er een andere keer mee bezig. Dit voordeel heb je niet als je niet inlogt, want dan moet je het formulier direct invullen en meteen versturen.

Meer informatie

Alle uitgebreide informatie over het aanvragen van de subisidie voor kennis en ondersteuning Nieuwe Mobiliteit is te vinden op de volgende website: https://www.overijssel.nl/loket/subsidies/@Mrm/kennis-ondersteuning/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.