This search form (with id 1) does not exist!

Parkeren en verhuren met ParkFlyRent

0 2 jaar ago
ParkFlyRent

Omdat het weer bijna herfstvakantie is, vinden wij dit de ideale gelegenheid om ParkFlyRent te introduceren op Duurzaam Mobiliteit. Parkeer je auto gratis bij ParkFlyRent naast Schiphol, verhuur je auto tijdens de vakantie en ontvang je auto volledig schoongemaakt terug.

ParkFlyRent

ParkFlyRent biedt de ideale combinatie van autoverhuur-, parkeer- en deelauto diensten op luchthavens. Op deze manier besparen reizigers op parkeerkosten en betalen andere reizigers minder voor een huurauto. Wanneer je de auto geparkeerd hebt bij ParkFlyRent wordt je in acht minuten naar de luchthaven gebracht.

Parkeren

Parkeren doe je geheel gratis bij ParkFlyRent. Je kan hier 24/7 terecht en wordt met privéchauffeur naar de vertrekhal op Schiphol gebracht. Tijdens je vakantie verhuurt ParkFlyRent jouw auto aan andere reizigers. Tijdens de verhuur wordt je auto alleen aan verhuurders meegegeven die te vertrouwen zijn. Als je terugkomt van vakantie staat je auto weer helemaal schoon voor jou klaar en heb je mogelijk zelfs nog geld verdient met de verhuur. 

Verzekerd

Tijdens het verhuren is je auto volledig verzekerd met de ParkFlyRent verzekering. Iedere huurder heeft een eigen risico bij ParkFlyRent. Dit stimuleert hen om extra voorzichtig om te gaan met de verhuurde auto. Wanneer de auto binnen wordt gebracht wordt de auto zorgvuldig gecontroleerd op eventuele schade met behulp van hoge-resolutie foto’s.

Helaas bestaat er altijd een kans dat er iets mis gaat. Daarom is er een unieke verzekering: de ParkFlyRent polis van De Vereende. Hiermee wordt niet alleen jouw auto allrisk verzekert, maar vervangt het ook jouw eigen verzekering tijdens het verhuur. Op deze manier zijn je schadevrije jaren en je no-claim veilig.

Lees meer over de verzekering op https://www.parkflyrent.nl/verzekering

Geld verdienen

Het kan zijn dat je auto zo succesvol met het verhuur was, dat je nog wat verdient ook. Gemiddeld verdienen de reizigers die parkeren bij ParkFlyRent gemiddeld €30. Hoeveel je precies verdient tijdens jouw vakantie is afhankelijk van je reisperiode en je auto zelf. Aan het eind van de vakantie wordt gekeken hoeveel kilometer er is gereden met je auto. Daar wordt vervolgens 50 km per dag vanaf gehaald en over het restant verdien je vervolgens €0,10 per km. Dit bedrag verdien je bovenop de gratis parkeerplek, wasservice en shuttledienst naar het vliegveld. Dit kan oplopen tot honderden euro’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.