This search form (with id 1) does not exist!

Het verhaal van de Wensulance

0 2 jaar ago
Werkplaats K

Iedere maand wordt er in het verre Kerkrade een bijzondere donderdagavond georganiseerd met als titel ‘Soep met een verhaal’. Kunstenaars, buurtbewoners, sociale ondernemers, eingelijk iedereen met een ‘goed’ verhaal kan dan het podium krijgen in de hal van de oude school van Werkplaats K.

Wensulance

Op donderdag 25 mei zullen de vrijwilligers van de stichting Wensulance uit Landgraaf het verhaal na de soep verzorgen. De Wensulance draagt er zorg voor dat voor mensen met een ernstige of chronische ziekte een bijzondere of laatste wens in vervulling kan gaan. Men wordt op een comfortabele manier vervoerd in een speciaal aangepaste wagen. De vrijwilligers bekommeren zich tijdens de reis en de activiteit om het wel en wee van de zieke. Op 25 mei vertellen zij waarvoor zij zoal ingeschakeld worden en waarom zij dit werk doen.

Meer informatie

De soep wordt op donderdag 25 mei vanaf 18.00 uur geserveerd. Adres Werkplaats K: Elbereveldstraat 105 in Kerkrade-West. De bijdrage voor de zelfgemaakte soepen, brood, beleg, koffie/thee is €3,50. Graag inschrijven via soep@werkplaatsk.nl.

Prijsvraag Duurzame Mobiliteit Diepenveen

Met dank aan Jos Reinders voor de posting in de nieuwsbrief van Werkplaats K van dit bijzondere vervoersinitiatief. Volgens mij is de Wensulance op z’n Diepenveens een prachtig voorbeeld ter inspiratie voor de prijsvraag van Duurzame Mobiliteit die deze maand nog loopt. Kom maar op met je ideeen! Indienen kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.