This search form (with id 1) does not exist!

Bike to Work

0 2 jaar ago

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen met de fiets of de e-bike naar hun werk in plaats van de auto of het openbare vervoer. Fietsen naar je werk biedt veel voordelen. Het is gezond voor je, je redt er het milieu mee en je bespaart er een hoop geld mee!

Project Bike to Work

In 2007 is het project Bike to Work van start gegaan om medewerkers te stimuleren om met de fiets of met de e-bike naar hun werk te komen. Inmiddels is op de fiets naar je werk gaan over de hele wereld erg populair geworden. In 2016 gaan al meer dan 3.260 medewerkers op de fiets of e-bike naar hun werk. Deze medewerkers krijgen een fietsvergoeding voor het onderhoud van hun fiets en een fietskit mee. Hierin zit onder andere een regenjas, helm en een herstel kit in.

Met de e-bike naar je werk

Voor de medewerkers die meer dan 7 km van hun werk vandaan wonen, kunnen in plaats van de gewone fiets ervoor kiezen om met de e-bike naar hun werk te komen. Deze e-bike krijgen zij van hun werkgever.

Voordelen op een rij

Zoals bekend is het fietsen naar het werk gezond, beter voor  het milieu en je bespaard er een hoop geld mee. Daarnaast biedt het nog andere voordelen. Het bespaart files, vermindert stress en zorgt dat medewerkers productiever zijn.

Met de scooter naar je werk als je ver van je werk vandaan woont

Het komt weleens voor dat medewerkers te ver van hun werk vandaan wonen om met de fiets of e-bike naar hun werk te komen. Ook als het openbaar vervoer geen goede optie is. Een handige oplossing is de scooter. Medewerkers kunnen tegen een verminderende prijs een elektrische of klassieke scooter kopen. Medewerkers kunnen dan de reiskostenvergoeding declareren bij de werkgever.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.